Hvala za zanimanje za sodelovanje. Naša trgovina ponuja pestro izbiro najkakovostnejših naravnih lasulj, sintetičnih lasulj, mešanih lasulj, toupeejev, moških sistemov in drugih lasnih podaljškov.

Vse lasulje, ki so na voljo v naši ponudbi, so medicinski pripomočki, registrirani v Evropi. Zahvaljujoč temu je mogoče bolnikom povrniti stroške izdelkov na recept.

Če ste lastnik frizerskega salona, medicinske trgovine, trgovine z lasuljami ali kozmetične trgovine, iščete veletrgovca lasulj, ki ponuja medicinske lasulje in vas zanima, da bi našim strankam ponudili naše izdelke, nas kontaktirajte.

Spletni veletrgovec

Ponujamo vam konkurenčne cene lasulj in toupejev naslednjih blagovnih znamk: Belle Tress, Henry Margu, Lasulja USA, Hairly

  • Belle Tress ponuja visokokakovostne sintetične lasulje in toupee v široki paleti barv.
  • Henry Margu je narejen iz sintetičnih lasulj in tupejev ter lasnic iz najboljšega kanekalon na trgu ter naravnih lasulj iz Super Remy las.
  • WigUSA ponuja predvsem najkakovostnejše lasulje in naravne toupee iz las Super Remy in sintetične lasulje.
  • Hairly je lastna blagovna znamka sintetičnih lasulj, ustvarjenih iz srca za naše stranke.

Ponujamo ugodne cene, hitre dobavne roke, nizke minimalne vrednosti naročila. Zagotovljena profesionalna storitev.

Vsi naši izdelki so na voljo po konkurenčnih cenah in s hitrimi dobavnimi roki, zaradi česar boste lahko svojo ponudbo razširili s široko ponudbo lasulj iz naravnih in sintetičnih las ter lasulj iz naravnih las.

Vabimo vas k sodelovanju. Kakovostne lasulje, visokokakovostni izdelki bodo podprli vaš salon lasulj in zadovoljili vsako stranko, ki jo zanima medicinska lasulja, primerna tudi za onkološkega bolnika.

Veleprodaja lasulj, vpenjalnih tupejev clip-in spletu

Visoka kakovost, nizke cene, hitra dostava

kontaktiraj nas