Glavni dejavnik, ki je prispeval k nastanku lasulje, je bila želja po udobju ljudem, ki so izgubili svoje naravne lase zaradi bolezni ali zdravljenja. Pravilno izbrani lahko hitro in priročno povrnejo nekdanjo samozavest, na katero v veliki meri vpliva naš videz.

Pojdi v trgovino

Na trgu so na voljo različne vrste lasulj, ki se razlikujejo tako po strukturi, barvi in dolžini, tako da lahko vsak v stiski izbere pravi model, ki ustreza njihovim pričakovanjem. Pravilno izbrana lasulja mora biti prilagojena individualnim potrebam vsake ženske, da se lahko počuti samozavestno in sproščeno.

Lasulje pa lahko uporabljajo ne samo ljudje, ki so izgubili lastne lase. Vsi, ki želite osvežiti svoj videz in uživati v novih laseh, lahko nakupujete v naši trgovini. V naši ponudbi so lasulje iz naravnih in sintetičnih vlaken, katerih privlačna cena bo zagotovo pritegnila ljubitelje metamorfoze.

peruka naturalna

Naravna blond sprednja čipkasta lasulja

Vrste lasulj

Na trgu so tri vrste lasulj, naravne, sintetične in mešane. Prvi veljajo za najkakovostnejše izdelke, saj so v celoti narejeni iz naravnih las, kar jim omogoča pristen učinek. Vendar je zaradi uporabe samo naravnih las njihova cena najvišja.

Sintetične lasulje se uporabljajo za izdelavo sintetičnih lasulj. V večini primerov je za te lasulje značilna nižja cena, vendar je z njihovo uporabo nemogoče doseči popolnoma naraven učinek.

Po drugi strani pa so mešane lasulje kombinacija obeh vrst, kar je nekakšen kompromis v primerjavi kakovosti in cene.

Drug dejavnik, ki vpliva na videz lasulje, je uporabljena kapica. Naša trgovina ponuja lasulje z medicinskimi in tradicionalnimi kapami.

Medicinske kapice imajo na vrhu posebno »mono« plast, na katero so lasje za naravni učinek ročno prišiti.

Pri tradicionalnih kapah so lasje na celotnem območju strojno šivani. Vendar to ni ovira pri oblikovanju ali krtačenju las. Še več, tradicionalne kape so narejene iz debelejših materialov, zaradi česar so lahko v vročih dneh manj udobne.

Ne glede na vrsto kape imata oba na hrbtni strani nastavljive naramnice, s katerimi lahko prilagodite velikost lasulje, zmanjšate njen obseg do 2 cm, zaradi česar se odlično prilegajo.

Danes se bomo posvetili podrobnejši predstavitvi naravnih lasulj, da bi predstavili tematiko izbora lasulje in pomagali pri pravilni odločitvi, zagotavljanju samozavesti in naravnega videza.

Naravne lasulje

Naravne lasulje so v celoti izdelane iz človeških las. Na trgu je veliko vrst lasulj iz naravnih las, vključno s slovanskimi, evropskimi, kitajskimi, indijskimi in mongolskimi lasmi. Zaradi široke dostopnosti in precej nižje cene se za izdelavo lasulj najpogosteje uporabljajo azijski lasje, zlasti kitajski. Zaradi svoje strukture niso primerni za oblikovanje, lasje so ravni in trdi, skoraj nemogoče je doseči blond odtenke. To pomeni, da ne izpolnjujejo v celoti pričakovanj zahtevnejše stranke.

Drugi lasje, ki se pogosto uporabljajo, so indijski lasje. Njihova struktura je svetlejša od kitajskih las, zaradi česar so možne majhne stilizacije, vendar tudi tukaj barvanje ne zagotavlja svetlih odtenkov. Za Poljakinje pa so najbolj priporočljive lasulje iz slovanskih ali evropskih las. Te lase ni le enostavno oblikovati, temveč vam omogoča tudi, da naredite tudi zelo svetle barve.

Ko se odločate za izbiro lasulje iz naravnih las, bodite pozorni na številne različne dejavnike. Vsekakor je pomembno izbrati pravo barvo oziroma dolžino las, a za zagotovitev največjega udobja uporabe bodite pozorni na nekaj drugega. Pri izbiri prave lasulje se morate najprej pozanimati, kako jo obleči in kako jo nositi. Ženske lasulje, ki so na voljo v naši trgovini, so opremljene s posebnimi kapicami, zaradi katerih je nošenje izjemno udobno, oblačenje in slečenje lasulje ni problem.

Izdelava lasulj iz naravnih las

Naravne lasulje se izdelujejo po strojni, ročni ali mešani metodi. Ročna metoda je izredno zamudna, za dosego čim bolj naravnega rezultata in najvišje kakovosti se lasje všivajo v mikrovlaken plast za plastjo, tako da lahko postopek priprave lasulje traja tudi do 3-4 tedne.

Za izdelavo lasulje s strojno metodo se lasje strojno prišijejo po celotni dolžini. Je veliko hitrejša metoda, zaradi česar je cena lasulje ustrezno cenejša.

Mešana metoda združuje ročno in mešano metodo. Zgornje dele las prišijemo ročno, da zagotovimo čim bolj naraven učinek, spodnje dele pa strojno prišijemo. Je rešitev, namenjena ljudem, ki želijo, da je njihova naravna lasulja videti čim bolj realistična, z omejenim proračunom.

Vsaka lasulja je prišita neposredno na mono-top, znan tudi kot mikrovlakna ali mikrokoža. Gre za tanko, odprto plast, na katero se nato pritrdi lasulja. Mono zgornja meja je narejena iz materialov mesnate barve, da se lahko pravilno prilega koži, tako da je meja med lasuljo in kožo popolnoma neopazna.

Ključni element, ki vpliva na obstojnost lasulje, je izvor las, uporabljenih pri njeni izdelavi. Naša trgovina ponuja lasulje, za izdelavo katerih so bili uporabljeni 3 vrhunski naravni lasje: Virgin Hair, Remy Hair in Premium Hair.

naravne lasulje – Virgin Hair

V dobesednem prevodu je lasulja iz pravih deviških las. To so naravni lasje, ki niso bili nikoli podvrženi nobenemu barvanju, niti pred striženjem niti kasneje po pripravi lasulje. Pred striženjem se lasje zavežejo, da se med izdelavo lasulje ohrani pravilna smer las. To je izjemno pomembno, saj pravilno sešiti lasje ohranijo prvotno strukturo, zaradi česar je mogoče doseči učinek naravnih pričesk. Najpogosteje so ženske lasulje izdelane z uporabo deviških las.

naravne lasulje – Remy Hair

Remy Hair, tako kot Virgin Hair, se uporablja za proizvodnjo naravnih lasulj. Lasje, uporabljeni v teh lasuljah, so pred striženjem tudi vezani, vendar jih je mogoče barvati. Zaradi večje razpoložljivosti Remyjevih naravnih las se ta razred šteje za najbolj priljubljenega.

naravne lasulje – Premium Hair

Lasje, ki se uporabljajo pri izdelavi teh lasulj, imajo najnižjo obstojnost. To je zato, ker ko si strižeš lase, se ne vežejo. Medtem ko v primeru kratkega oblikovanja to ne bo bistveno vplivalo na razporeditev las, se lahko ženske lasulje z dolgimi pričeskami zapletejo ali dobijo nenaraven učinek.

Naravna dolga blond lasulja

Naravna dolga blond lasulja

Prednosti lasulje iz naravnih las

Nedvomno je največja prednost lasulje iz naravnih las njen zelo naraven videz, ki ne zagotavlja le udobja pri nošenju, ampak tudi pomaga povrniti samozavest. Poleg tega je takšna lasulja lahko podvržena različnim vrstam frizerskih posegov, kot sta modeliranje in striženje, kar v primeru lasulje iz sintetičnih las ni priporočljivo.

Druga pomembna prednost naravnih lasulj je njihova izjemna vzdržljivost. Strokovnjaki navajajo, da je njihova življenjska doba od 3 do celo 5 let, odvisno od kakovosti las, ki se uporabljajo pri njihovi proizvodnji. To je izjemno pomembno glede na dejstvo, da je njihova cena višja od cene lasulj iz sintetičnih las.

Zadnja, a nič manj pomembna prednost naravnih lasulj je njihova odpornost na mehanske poškodbe. Pravilno negovane naravne lasulje si lahko vsak dan oblikujete brez strahu, da bi poškodovali lase.

Med drugimi prednostmi, ki podpirajo izbiro lasulje iz naravnih las, lahko omenimo naslednje:

 • možnost prilagajanja pričeske in dolžine las individualnim potrebam,
 • številni vzorci in barve,
 • brez prisile k nakupu, če lasulja iz naravnih las ne izpolni strankinih pričakovanj,
 • samo preverjeni proizvajalci,
 • jamstvo za izvor las iz preverjenih virov – nakup las.

Naravne lasulje imajo številne prednosti. Vsaki ženski omogočajo, da se spet počuti lepo. V naši trgovini je na voljo širok izbor lasulj, tudi naravnih ženskih lasulj – njihova cena je odvisna od vrste las, ki se uporablja za njihovo izdelavo, njihove dolžine in debeline ter načina šivanja. Vendar se trudimo zagotoviti ustrezno razmerje med kakovostjo in ceno.

Naravna nega lasulj

Pri izbiri naravnih lasulj ne pozabite na njihovo pravilno nego . To vrsto lasulje lahko oblikujete prosto, z uporabo kodralnikov, sušilnikov ali ravnalcev. Poleg tega se lahko barva naravne lasulje.

Kako torej poskrbeti za naravne lasulje, da bodo dlje uživale v njihovi izjemni kakovosti?

 • med vročim stylingom, vsakič, ko je treba lasuljo prekriti s specializirano kozmetiko s toplotno zaščitnimi lastnostmi, bo to dejanje zmanjšalo tveganje za opekline las med stylingom,
 • naravne lasulje, ki so bile pobarvane, je treba oprati s šamponom za barvane lase, dlje bo obdržala barvo, ki se pri nadaljnjih pranjih izpere,
 • pri umivanju las ne pozabite nanesti šampona na konico in ga nato nežno razmasti navzdol, ne da bi delali krožne gibe, s tem boste odpravili nevarnost zapletanja las,
 • ne pozabite pravilno razčesati las, naravne lasulje je treba česati z glavnikom s širokimi zobmi, začenši od spodnjih delov in nato navzgor, po naravni smeri las,
 • Za popolno higieno je potrebno naravne lasulje dodatno oprati od znotraj, da odstranijo znoj in umazanijo, ki se nabira čez dan.

Kaj je treba upoštevati pri izbiri naravnih lasulj?

Nakup vaše prve lasulje iz naravnih las se lahko izkaže za velik izziv. Na trgu je veliko trgovin z lasuljami v njihovem asortimanu – Varšava je tu nedvomno na prvem mestu, a tudi v drugih mestih je tovrstne trgovine vse pogosteje. Iz leta v leto raste tudi spletno poslovanje. Glede na dejstvo, da je cena lasulj v celoti iz naravnih las višja kot pri izdelkih iz sintetičnih las, je pomembno, da je odločitev o nakupu premišljena.

Spodaj je nekaj nasvetov, na katere vidike morate biti še posebej pozorni pri nakupu naravne lasulje.

 1. Varnost – to je prva stvar, na katero morate biti pozorni pred nakupom lasulje, še posebej, če naj bo lasulja delovala kot lasna proteza. Lasulje, ki jih nosite dlje časa, morajo zagotavljati ustrezno udobje uporabe in varnost, kar potrjuje ustrezni certifikat. Vsi izdelki, ki jih ponuja naša trgovina, imajo zahtevane CE-certifikate, zato jih lahko nosite do 16 ur na dan (dlje časa nošenje lasulj ni priporočljivo, nujen je premor pri nošenju za zagotovitev počitka lasišča) ,
 2. Udobje – pravilno izbrana lasulja naj se udobno prilega glavi, se ne premika in ne povzroča pritiska. Preden se odločite za nakup, je vredno preizkusiti različne modele in velikosti, da se izognete kasnejšim razočaranjem. Za udobje kupcev vam naša trgovina omogoča, da lasulje preizkusite, tako da je nakup popolnoma zadovoljiv in zagotavlja popolno udobje.
 3. Vrsta ščetin – kot je navedeno zgoraj, se tudi naravne lasulje razlikujejo med seboj. Ko se odločamo za nakup lasulje, velja razmisliti, ali nam višja cena deviške lasulje ne bo v preveliko breme. Nedvomno gre za izdelek najvišje kakovosti, ki daje največje možnosti, zato je tako pomembno, da skrbno premislite o nakupu.
 4. Pričeska – Čeprav je to zadnji element, na katerega morate biti pozorni pri nakupu lasulje, je zagotovo prav tako pomemben. Cena lasulj iz naravnih las je višja od cene sintetičnih izdelkov, zato je pred odločitvijo o nakupu vredno razmisliti, ali bo ustrezala našim zahtevam. Naša trgovina ponuja široko paleto lasulj, kar pomeni, da se najde za vsakogar nekaj.

Vemo, kako pomembna je izbira prave lasulje, ki vam bo omogočila, da se znova počutite samozavestne. Zato se trudimo ustreči tudi najzahtevnejšim strankam. Poznavanje vrst lasulj, vključno z naravnimi lasuljami, njihove izdelave in načina nege, vam bo olajšalo odločitev pred nakupom pravega izdelka. Izberite lasuljo, v kateri se boste z izbiro prave barve in dolžine las lahko v celoti počutili, s pravimi načini nege pa vam bo zagotovo služila dolga leta. Vabimo vas, da se seznanite s ponudbo naše trgovine z lasuljami

Naravne lasulje, ki jih iščete

Visoka kakovost, nizke cene, hitra dostava

Pojdi v trgovino