Lasje bi morali biti ponos vsake ženske. Lepa, gosta, negovana in po možnosti naravna. Vendar pa obstajajo trenutki v življenju, ko so naravni lasje v slabem stanju, pa naj bo to posledica drastične situacije, kot je kemoterapija ali preprosto slaba nega. Ne glede na razlog, takrat priskočimo na pomoč. V trgovini thehairly .pl najdete lasulje po ugodnih cenah, ki bodo zagotovo izboljšale vaš videz, s tem pa tudi razpoloženje ter vrnile veselje do življenja.

Pojdi v trgovino

Ali pa se morda želite samo obleči v lik za dogodek te vrste? Želite spremeniti pričesko, vendar niste pripravljeni na striženje ali barvanje? V teh primerih boste našli tudi nekaj zase!

Mešane blond lasulje

Mešane blond lasulje

Mešane lasulje

Kaj je pod to kategorijo? Vrsta lasulj, ki jih ponujamo tukaj – lasulje z mešanimi lasmi – so lasulje, ki so sestavljene iz naravnih in sintetičnih las. Običajno so njihovi deleži razdeljeni na polovico in polovico. Lasulje za mešane lase so kombinacija najvišje kakovosti, ki jo zagotavljajo naravni lasje, uporabljeni za izdelavo lasulje, in razumne cene, ki jo zagotavlja sintetična lasulja. Je popoln kompromis za ženske, ki cenijo visoko kakovost izdelka, vendar ne želijo porabiti bogastva za nakup naravnih las. Dodatek sintetičnih las bistveno zniža ceno lasulje, vendar ne naredi umetne. Mešanica naravnih in sintetičnih las daje vtis lepih in negovanih las. Zahvaljujoč takšni lasulji se bo vsak njen lastnik počutil privlačno!

Stilizacija

Lasulja je zelo udoben kos oblačila. Ko si jo nadenete, so vaši lasje vedno videti dobro in besedna zveza bad hair day je preteklost. Vendar nakup lasulje ne pomeni, da se morate odreči oblikovanju pričeske. Lasulje, tako kot lase, lahko prosto razporedimo, počešemo in podvržemo različnim kozmetičnim tretmajem. Mešane lasulje so precej odporne na oblikovanje pri visokih temperaturah. Običajno jih lahko zravnate z likalnikom, ali pa jih s kodralnikom razporedite v mehke kodre ali jih obdelate z ojačevalcem. Preden se odločite za tak postopek, pa morate natančno prebrati parametre danega izdelka. Nekatere lasulje to obdelavo bolje prenašajo, druge se lahko hitreje pokvarijo. Prav tako je vredno ohraniti določeno zmernost in posegati po likalniku ali kodralniku le izjemoma, ob izbranih izhodih, ne pa jih uporabljati vsakodnevno.

Komu so lasulje za mešane lase?

Lasulje z mešanimi lasmi so namenjene ženskam, ki izgubijo lase zaradi genetskih značilnosti ali civilizacijskih bolezni. Lasulje so namenjene tudi ljudem, ki trpijo za alopecijo areato ali jim izpadajo lasje zaradi zdravljenja proti raku. Čeprav so lasulje zasnovane z mislijo na to občinstvo, ni ovir, da bi dobesedno vsi uporabljali lasulje. Lahko ga nanesete na lastne lase. Sprememba slike? Obleči se za zabavo? Ali morda želja, da bi postali lastnik dolgih las, ne da bi morali čakati mesece ali celo leta, da dovolj zrastejo? Lasulje za mešane lase so odlične za vsako od teh situacij. Zaradi velike količine naravnih las spominja na naravne pramene.

Blondinka mešana lasulja

Blondinka mešana lasulja

Katero lasuljo za mešane lase izbrati?

Trgovina poceni thehairly .pl je največja spletna trgovina s poceni in kakovostnimi lasuljami . Naše lasulje za mešane lase so sestavljene iz 50 % naravnih las, 50 % sintetičnih las. Ponujamo širok izbor izdelkov preverjenih proizvajalcev. V našem asortimanu so lasulje različnih dolžin, stilov in barv. Ali sanjate o dolgih laseh, ki jih lahko svobodno oblikujete ali bolje rečeno kratki, udobni, vedno pravilno oblikovani pričeski? Iščete privlačne blond, čutne rjave barve v različnih odtenkih in morda najbolj primerne za vaš obraz v temnih pramenih? Vse te možnosti najdete v naši trgovini. Oglejte si kategorijo Lasulje za mešane lase in izberi najboljši izdelek zase! Uživajte v nakupovanju.

Mešane lasulje – glej ponudbo

Visoka kakovost, nizke cene, hitra dostava

Pojdi v trgovino