front lace lasulje omogočajo neverjetno realističen videz sprednje linije las. To je razlog, zakaj je ta vrsta še posebej priljubljena med plešasti. Pravilno nošena lasulja se ne razlikuje od lastne pričeske. Predstavljamo vam kratek vodnik po front lace lasuljah.

 

Kaj so front lace lasulje?

front lace lasulje imajo na sprednji strani daljši kos elastične čipke. Na preostanek so prišiti lasje. Na samem robu so kratki lasje, ki posnemajo tako imenovane “baby hair”. Daljša kot je linija čela, daljši in debelejši postanejo lasje. To ohranja lasulja naravno in spominja na način rasti pravih las. Preden si nadenete lasuljo in jo pritrdite s trakom ali lepilom, morate čipko sami obrezati. Mora biti na liniji čela. Za to je najbolje uporabiti ostre krojaške škarje. Če nas skrbi, da čipke ne znamo pravilno obrezati, je vredno to zaupati strokovnjaku. Kvalificiran umetnik ličenja bo mrežico skrajšal glede na obliko naše glave.

 

Kako nositi čipkasto sprednjo lasuljo?

Čipkaste sprednje lasulje se nanesejo s posebnim trakom ali lepilom za lasulje. Dokler se lasulja drži brez dodatne zaščite, je pri mrežici drugače. Nelepljiva čipka bo izstopala iz čela, kar je nezdružljivo z njeno glavno predpostavko. Na trgu so na voljo hipoalergena lepila in trakovi, namenjeni ljudem z občutljivim lasiščem. Pred končnim nanosom izdelka morate vedno narediti kožni test na roki in počakati 24 ur. Takrat smo lahko prepričani, da se ne bomo poškodovali.

 

Na pripravljene lase položimo posebno kapo. Ljudje brez naravnih las lahko razmislijo tudi o tem, saj izboljša oprijem pravilne osnove naše lasulje. Postavite trak ali lepilo na notranjo stran las, potem ko preverite, kako bo lasulja ležala. Pred nanosom lepila prilagodite obseg pokrovčka s pomočjo trakov v notranjosti. Pravilno nošene, ko si lase češete z roko, naj jih dvigne skupaj s kožo, tako kot pri naravnih dlakah. Oblačenje čipkaste sprednje lasulje zahteva nekoliko več časa in vaje kot pri drugih vrstah lasulj. V zameno pa dobimo najbolj realističen videz linije las.

 

front lace lasulje in druge vrste

Prednost čipkastih lasulj pred drugimi vrstami je predvsem naraven videz prehoda med čelom in lasmi. Kot smo že omenili, je lahko oblačenje lasulje sprva nekoliko težavno. Vendar to ni nekaj, česar ni mogoče hitro obvladati. front lace lasulje so cenejše od mono top lasulj. Nekateri modeli imajo v notranjosti trakove za prilagajanje obsega. To omogoča prilagajanje kapice posamezni obliki glave in izboljša njeno stabilnost. Mrežica je manj udobna za nošenje kot lasulje z vložki iz mikro usnja. Ljudje z zdravim lasiščem tega na splošno ne doživljajo. Previdne morajo biti ženske, ki se spopadajo z dodatnimi kožnimi boleznimi, kot je luskavica ali s plitko prekrvavitvijo kože.

 

Naravni ali sintetični lasje?

front lace lasulje so na voljo z naravnimi in sintetičnimi lasmi. Obe vrsti zahtevata različno nego in se ob nošenju različno obnašata. Čipkaste sprednje lasulje pogosto izgledajo bolje s popolnoma naravnimi prameni. Gladki prehod med čelom in začetkom pričeske v kombinaciji s človeškimi lasmi daje najbolj realističen učinek. Naravne ženske lasulje stanejo več tisoč. Vendar je to posledica visoke kakovosti in dolge življenjske dobe. Ob pravilnem skladiščenju in sistematični oskrbi lahko izdelek v brezhibnem stanju uporabljate tudi do nekaj let. Lasulje iz naravnih las zagotavljajo veliko udobje pri nošenju. To je še posebej pomembno za ljudi, ki nameravajo vsak dan nositi lasuljo.

 

Naravni lasje, uporabljeni v front lace lasuljah, imajo lahko različen izvor. Vsaka vrsta ima različne lastnosti. Imajo drugačno obvladljivost in drugačno strukturo posameznega lasu. Slovanski lasje so najdražji, a tudi najkakovostnejši. Pogosto jih opisujejo kot deviške, ker niso pobarvane. Lasulje iz njih so lahke in jih je enostavno oblikovati. Na voljo so v paleti srednje blond in svetlo rjavih. Alternativa slovanskim pramenom so evropski lasje. Najpogosteje prihajajo iz španščine in italijanščine. Po naravi so temno rjave ali črne barve, vendar jih najdemo predvsem v barvanih različicah. Brazilski in indijski lasje imajo gosto in prožno strukturo. Lasulje, izdelane iz njih, imajo ravne, valovite ali kodraste pramene. Prameni so najpogosteje osvetljeni. Kitajski lasje so ravni in relativno trdi. Svetijo močno, vendar imajo najkrajšo življenjsko dobo od vseh vrst. Vsako vrsto naravnih las je mogoče oblikovati toplo.

 

front lace lasulje – poiščite naraven videz

front lace lasulje bodo zagotovo izpolnile pričakovanja žensk, ki jim je mar za neprisiljen, naraven učinek. Sprednja čipka vam omogoča, da lasuljo prilagodite vaši posamezni liniji las. Nedvomna prednost front lace lasulj je visoka kakovost in privlačna cena. V asortimanu Poceni lasulje boste našli pestro izbiro lasulj s čipko. Vsak model je bil ustvarjen z veliko skrbnostjo, na podlagi najnovejših frizerskih trendov. Izberete lahko lasuljo umirjene barve, ki bo subtilno poudarila vašo lepoto, ali pa izberete nekaj norega in izvirnega. Tudi najbolj zahtevna stranka bo našla popoln model zase. Upamo, da ste po branju tega članka izvedeli za front lace lasulje. Na našem blogu si lahko preberete še veliko drugih vodnikov, ki vam bodo pomagali poglobiti svoje znanje in vam pokazati najnovejše trende. Če imate kakršna koli vprašanja, nas kontaktirajte. Izkoristite lahko individualna spletna svetovanja, med katerimi vam bomo razblinili morebitne dvome in vam svetovali pri izbiri.