Izguba las je izjemno težka izkušnja za vsakogar, še posebej za ženske. Nič čudnega – pričeska je zaščitni znak vsakega človeka. Vendar, namesto da bi bili žalostni zaradi pomanjkanja las, se je vredno nasmehniti ob misli, da vam lahko sintetične lasulje dajo pričesko vaših sanj (in ne ene!)

Kakovost lasulje je material …
Osupljiva nevihta las, dolgih kit, nežnih kodrov, okusnih žemljic in pin-upov, črne, rdeče, blond … Da bi vsaka od teh pričesk poudarila žensko lepoto, mora biti lasulja izdelana iz visokokakovostnega materiala. Ni nujno, da so lasulje iz naravnih las; v naši tovarni lasulj v Varšavi ali Krakovu imamo na voljo sintetične lasulje, ki pa nikakor ne razkrivajo, da je določena oseba naša stranka.

…profesionalnost …
Da pa dobite “uau učinek”, morate za izbiro lasulje poskrbeti profesionalno. Tako kot frizer ne bo vsaki ženski naložil enake frizure in ji ne bo barval ali strigel lepih las na enak način kot že več drugih strank, vam priporočamo tudi, da lasuljo prilagodite vašim potrebam. Tako kot se premajhne hlače zožijo, omejujejo gibanje in povzročajo nelagodje, lahko tudi lasje, ki se ne prilegajo popolnoma in se preprosto ne ujemajo z naravno lepoto, povzročajo slabo počutje.

…raznolikost …
Ženske, ki nosijo lasulje , imajo nekaj prednosti pred tistimi, ki jih ne nosijo. Govorimo o možnosti menjave pričeske v nekaj minutah! Udobne kape omogočajo hitro metamorfozo in ja, dama s blond kitko se lahko prelevi v rdečelasko divo z nevihto kodrov! Za ljudi, ki so radi vsak dan nekdo drug, lahko norijo od svojega videza in z brezhibno frizuro razveselijo vse okoli.

… nega …
Vendar pa užitki kul frizure niso vse – poskrbeti morate za lasuljo. Nega lasulj je enaka kot za vsakogar z lasmi. Redno ga je treba umivati in česati, da bo služila leta in ne bo razkrila skrivnosti, ki bi jo ženska rada obdržala zase. Poleg ponudbe lasulj je v ponudbi lasulje običajno tudi serijo izdelkov, primernih za nego, zato se velja vprašati ob »nakupu frizure«.

… in tvoja lepota!
Ko se odločate za tovrstni nakup, ne pozabite izbrati las, v katerih se boste počutili ženstveno in samozavestno – le tako bodo drugi videli vašo lepoto, ko boste izžarevali spolnost in samozavest. Ne pozabite – ženska s sintetičnimi lasmi je tudi ženska; imate tudi pravico, da se počutite vredne in lepe osebe, in dejstvo, da skrivate skrivnost … koga briga? ;)