Problem plešavosti je obsežno vprašanje, ki lahko izvira iz različnih področij življenja, zato ni vedno mogoče hitro diagnosticirati vzroka za poglobljeno izpadanje las. To povzroča frustracijo, zlasti med ženskami. Dolgi in negovani lasje nam dajejo samozavest in se počutimo privlačne. Že leta veljajo za simbol ženskosti. Zato lahko prekomerno izpadanje las poruši vaše duševno ravnovesje in znatno zniža samopodobo. Po drugi strani pa lahko stalni stres dodatno povzroči povečano izpadanje las.

Ne smemo pozabiti, da se vam v boju proti plešavosti ni treba zateči k dragim invazivnim zdravljenjem ali prehranskim dopolnilom iz nezanesljivih virov, ki lahko povzročijo več škode kot koristi. Na srečo v takih situacijah na pomoč priskoči medicinska lasulja, ki jo mnogi menijo, da je neke vrste lasulja za posebne naloge.

Medicinske lasulje – kaj jih odlikuje?

Medicinske lasulje , za razliko od tradicionalnih lasulj in tupejev, ki so na voljo na trgu, odlikuje predvsem potreba po izpolnjevanju določenih standardov. Kot medicinski izdelek mora imeti ta lasulja ustrezne certifikate in odobritve, ki bodo potrdile, da gre za izdelek iz visokokakovostnih, zdravju prijaznih materialov. Uporaba samo preverjenih elementov za njihovo proizvodnjo vam omogoča preprečevanje različnih vrst alergij, odrgnin ali drgnjenja.

Medicinske lasulje so izdelki najvišje kakovosti. Vse to za krepitev ženske samozavesti. Medicinske kapice, ki se uporabljajo v njih, imajo na vrhu posebno ” mono ” plast, na katero se nato ročno prišijejo naravne ali sintetične pramene. Zahvaljujoč uporabi takšne rešitve so ti izdelki varljivo podobni naravnim lasem.

To je še posebej pomembno, ker so medicinske lasulje namenjene nadomestitvi naravnih las, zato jih je treba varno nositi vsak dan do 12 ur. Da je to mogoče, morajo zagotoviti ustrezno kroženje zraka. Ko gre za medicinske lasulje, ni prostora za nizkokakovostne alternative. Pravilno izbrana lasulja lahko izjemno pomembno vpliva na procese okrevanja. S prispevkom k izboljšanju duševnega stanja in dvigu dobrega počutja vrača pripravljenost za boj proti bolezni.

Kdaj se splača poseči po medicinskih lasuljah?

Medicinske lasulje so namenjene ženskam, ki so izgubile lastne lase, medtem ko se borijo z boleznijo ali obsežno travmo. V takih situacijah ne bodo delovali tupeji ali pritrjeni prameni, saj zahtevajo primerno podlago, na katero bodo pritrjeni. Treba je uporabiti rešitve, ki vam bodo omogočile, da popolnoma zakrijete plešasta območja, ne da bi morali uporabiti naravne proge.

Najpogosteje se medicinske lasulje priporoča ljudem, ki so izgubili naravne lase zaradi bolezni in stanj, kot so:

  • alopecija areata,
  • androgena alopecija,
  • obsežne poškodbe in opekline lasišča,
  • alopecija kot posledica kemoterapije ali radioterapije,
  • živčna plešavost,
  • v primeru trihotilomanije.

Čeprav lasulje ne morejo popolnoma nadomestiti naravnih las, vam omogočajo, da se v lastnem telesu ponovno počutite odlično. Široka paleta lasulj, tako naravnih kot sintetičnih, pomeni, da bo vsaka ženska našla popolno zase.

Medicinske lasulje iz naravnih ali sintetičnih las ?

Odločitev, ali bo bolje kupiti lasuljo iz naravnih ali sintetičnih las, je odvisna predvsem od proračuna, ki ga imamo. Trenutno so tako sintetične kot naravne lasulje odlične kakovosti. Preden pa se odločite za izbiro lasulje, se je vredno seznaniti z glavnimi značilnostmi obeh vrst.

Sintetične lasulje

Lasulje iz sintetičnih las so najcenejši izdelki. Zaradi uporabe sintetičnih materialov zagotavljajo široko paleto dolžin, barv in pričesk.

Njihova glavna pomanjkljivost je veliko manjša vzdržljivost. Zaradi uporabe umetnih materialov se lahko ob nepravilnem vzdrževanju zapletejo in zbijejo, kar bistveno zmanjša uporabnost. Poleg tega zaradi uporabljenih materialov teh lasulj ni mogoče oblikovati. Izpostavljenost visokim temperaturam lahko povzroči, da se sintetična vlakna stopijo, zaradi česar je treba lasuljo zavreči.

Izbira lasulj v enakih barvah in pričeskah je lahko odlična rešitev. Ta rešitev bo ženski v tem težkem obdobju boja proti bolezni omogočila, da oživi malo norosti.

Naravne lasulje

Medicinske lasulje iz naravnih las so odlična izbira za tiste dame, ki jim je kakovost na prvem mestu. Uporaba naravnih poudarkov bistveno poveča ceno lasulje, vendar se bo poplačala s svojo vzdržljivostjo. Lasulje z naravnimi lasmi se ne zapletajo ali zvijajo. Če so pravilno negovani, se bodo odlično nosili, kar zagotavlja neverjetno udobje uporabe.

Naravne medicinske lasulje ne spominjajo le na naravne pramene, predvsem pa jih je enostavno oblikovati. Zahvaljujoč temu se lahko dame, ki se odločijo za nakup, počutijo, kot da so si ponovno pridobile lase. Gre za odlično naložbo, ki se bo zagotovo izplačala v veliko boljšem počutju.

Medicinske lasulje – katero pričesko izbrati?

Naraščajoča priljubljenost lasulj pomeni, da lahko dandanes ženske svobodno izbirajo v iskanju popolne lasulje. Ko se odločate za nakup medicinske lasulje, ne pozabite najprej paziti na kakovost njene izdelave. Ko se izkaže, da je to zadovoljivo, lahko preidemo na izbiro prave pričeske.

Nekatere ženske se najbolje počutijo, ko se odločijo za nakup lasulje, ki je skoraj videti kot njihovi naravni lasje, druge pa raje »izkoristijo« priložnost in izberejo pričesko, za katero se še nikoli ne bi odločile. V tej zadevi ne postavljamo posebnih smernic. Našo trgovino vodimo po načelu, da se ženska dobro počuti, zato naši strokovnjaki dajejo neomejeno možnost merjenja lasulj, tako da je nakup stoodstotno zadovoljiv.

Medicinske lasulje – kako se prilegajo?

Profesionalna trgovina bi morala zagotoviti, da lahko preizkusite vsaj nekaj različnih modelov lasulj, da se izdelek čim bolj natančno prilagodi lasišču. Profesionalna storitev v naši trgovini nudi celovito podporo na tem področju. Da bi lasuljo ustrezno uskladili s potrebami naročnika, osebje najprej opravi podroben razgovor, s katerim zoži iskanje, da ni treba meriti lasulj, ki jih zagotovo ne boste izbrali.

Pravilno izbrana lasulja naj se ne prilega le obsegu naše glave, temveč predvsem strankini lepoti, okvirju oči, obliki njenega obraza in celo njenemu značaju.

V naši trgovini so na voljo različne variante, zaradi katerih bo izbira prave lasulje ne le enostavna, ampak tudi prijetna.

Vam bo medicinska lasulja pomagala ponovno sprejeti sebe?

Odgovor na to vprašanje je dvoumen. Pravilno izbrana bo zagotovo izboljšala kakovost življenja ženske, ki je izgubila lase zaradi bolezni ali drugih bolezni, vendar ni mogoče jasno povedati, da bodo pomagali okrevati. To vprašanje je treba obravnavati v večplastni razsežnosti. Bolezen, ki ji sledi poslabšanje alopecije, lahko pusti pečat na ženski psiho. Takrat se lahko pojavi depresija, ki je, če se ne zdravi, lahko celo neposredno ogroža življenje.

Da bi popolnoma odgovorno pristopili k temu nedvomno težkemu vprašanju, naša trgovina zaposluje samo strokovnjake. Zavezani smo podpreti ženske v tem težkem času zanje. Zato naša trgovina nenehno skrbi za bogato izbiro v različnih cenovnih ravneh. Vemo, kako poteka vračilo, zato želimo zadovoljiti potrebe naših strank.

Zagnali smo spletno trgovino za tiste ženske, ki se zaradi plešavosti bojijo zapustiti hišo. Čeprav ta rešitev ne bo omogočala neposrednega posvetovanja, bo zagotovo podprla dame v boju proti njihovim strahom. Če pa se izkaže, da naročeni izdelek ne izpolnjuje pričakovanj, je napačno usklajen ali pa se preprosto izkaže, da se pričeska na svetu ne ujema, bo naša trgovina sprejela vračilo brez nepotrebnih formalnosti.

Medicinske lasulje – kje kupiti?

Ko se odločate za nakup medicinske lasulje, se splača izbrati trgovino z dolgoletnimi izkušnjami. Ne smemo pozabiti, da je medicinska lasulja zasnovana tako, da izboljša počutje ženske, zato je pomembno, da se popolnoma prilega lasišču in da se ženska spet počuti lepo. Izbira prave frizure je ključnega pomena za izboljšanje vašega počutja, kar bistveno prispeva k okrevanju, podpira telo v boju proti bolezni.

V naši trgovini imamo pestro izbiro lasulj. Izdelki, ki jih ponujamo, so narejeni iz najkvalitetnejših sintetičnih ali naravnih las, tako da lahko vsaka od dame najde nekaj, v čemer se bo počutila odlično. Izdelke, ki jih ponujamo, odlikuje visoka kakovost in dolga življenjska doba, zato vam bo enkrat vložen denar omogočil, da boste dolgo uživali v novih laseh.

Z obiskom naše trgovine boste pridobili celovito podporo strokovnih svetovalk, ki vam ne bodo le predstavile razpoložljivih izdelkov, temveč predvsem predlagale rešitve, s katerimi se boste spet počutili super ženstveno.