Pri iskanju prave lasulje bomo imeli na izbiro: naravna lasulja ali lasulja iz sintetičnih las. To sploh ni očitna odločitev. Glede na celoten videz, predvsem pa visoko kakovost in vzdržljivost – lasulja iz naravnih las je zmagovalka. Vendar pa za toliko prednosti stoji tudi precej visoka cena. Koliko stane naravna lasulja in ali se jo splača izbrati?

Naravna lasulja – kaj moramo vedeti o njej?

Naravne lasulje so tiste iz človeških las – torej so izdelki najvišje kakovosti. Zahvaljujoč temu lahko z nadevanjem takšne lasulje odlično posnemamo pravo pričesko. Na glavi se obnaša enako kot naravni lasje. Dodatna prednost je dejstvo, da se lahko uporablja za frizerske tretmaje, kot je striženje ali barvanje. Lasuljo iz naravnih las je mogoče tudi oprati, posušiti s sušilcem, lahko pa tudi modelirati z likalnikom in kodralnikom, zahvaljujoč uporabi slovanskih las pa bo celotna pričeska videti kot naravni lasje.

Ker gre za človeški las, a brez čebulice in vseh hranilnih snovi, je treba skrbeti za izjemno skrbno nego. Pravilno negovana naravna lasulja bo dolgo časa vpadla v oči in bo udobna za vsakodnevno nošenje. V naši trgovini boste našli samo naravne lasulje najvišje kakovosti. Prepričajte se sami.

Koliko stane naravna lasulja?

Nakup lasulje je povezan s precejšnjimi stroški, še posebej, če želite lasuljo iz naravnih las. Sintetični izdelek lahko kupimo že od 250 PLN, vendar je treba v tem primeru spomniti, da je cena odločilna za kakovost. Naravna lasulja je precej draga, a zahvaljujoč temu pridobimo izdelek, ki je izjemno trpežen in odporen, poleg tega pa je videti enako kot pravi lasje. Zadnja lastnost je najpomembnejša, ko želimo, da je lasulja nevpadljiva.

Naravno lasuljo lahko kupimo že za 2500 PLN. V tem primeru govorimo o najcenejših modelih. Cene so lahko višje, predvsem glede na dolžino naravnih las, njihovo gostoto in tip. Naš svet lasulj ponuja evropske slovanske lasulje iz naravnih las, ki se popolnoma ujemajo z vrsto lepote v naši regiji – le to je zagotovilo za odlično počutje in popolno prileganje. Najdražji so slovanski in evropski lasje – povprečni stroški se gibljejo od 3500 do 7000 PLN.

Vljudno vas vabimo, da se seznanite s ponudbo lasulj v naši trgovini. Tam boste med drugim našli naravne lasulje iz slovanskih las, sintetične lasulje in hibridno novost – mešane lasulje – so kombinacija naravne lasulje s sintetično lasuljo – gre za specifičen kompromis cene in kakovosti med izdelki za naravne lase in izdelki za umetne lase.

Ne pozabite tudi, da lahko vse naravne lasulje, ki so na voljo v naši trgovini, preizkusite doma in jih vrnete do 14 dni brez navedbe razloga.